وقایع و اتفاقاتی که در چند ماه اخیر شاهد آن هستیم شکی در لزوم نگرش و تجدید نظری همه جانبه در دیدگاهها و باورهایمان نسبت به اضطراری بودن همه جانبه ی شرایط کشور باقی نمیگذارد.
رویارویی مستقیم و شدید حکومت حاکمه و مردم شکافی بسیار عمیقتر از موارد مشابه در طول حاکمیت چهل ساله ی جمهوری اسلامی را نشان داده،شکافی که با اقدامات بیش از پیش غیر منطقی و غیر مسئولانه ی حاکمیت عمیقتر خواهد شد.
انقلاب،مفهومیست در بسیاری موارد مفید و رهایی بخش، اما در اینجا و در دست این حکومت چماقیست که در شرایط گوناگون برای سرکوب و بستن دهانهای مخالف بکار گرفته شده و می رود.
انقلاب سیاسی در تاریخ خشونتی بوده از سر ناچاری برای نابودی پایه های تخت مستبدین و جابران که روش های متمدنانه برای اصلاح و کنار رفتن از قدرت را قبول نکرده اند اما همانگونه که گفتم انقلاب مسئله ای موقتی در زمان ومکان است وپس از پاکسازی نسبی جامعه از عوامل رژیم پیشین اوضاع اینبار تحت لوای حکومتی جدید دوباره عادی سازی میشود.
اما چرا در ایران با گذشت ببش از چهل سال از انقلاب این واژه همچنان در موارد گوناگون از دهان حاکمان شنیده میشود و کاربرد قهری اش همچنان پابرجاست؟
این سوالی بحق و بجاست که بایستی ما آدمان دچار تنبلی روحی ارثی را ،آشفته سازد تا بلکه راه چاره ای برای برون رفت از این خودکشی جمعی،از این انقلاب دایمی مرگ خواه و پوچ گرا پیدا شود.
در این جا مایلم موضع خودم را در این خصوص اعلام کنم؛به نظر من کاربرد واژه انقلاب از سوی رژیم جز برای قراردادن موضع حاکمان در فراسوی محدودیت های قانونی،حقوقی ،اخلاقی و سیاسی نیست بدین معنا که حفظ تداوم گفتن از انقلاب جز برای توجیه شیوه ی حکومت کردن و اقدامات رژیم نمیتواند باشد و بر این معظل بزرگ مسئله ی وجود رهبری فرهمند و مطلق را نیز اضافه کنید که تابع هیچ قانون و حد و حدودی نیست و به مردم تحت سلطه اش به جز رعایایی ناچیز نمی نگرد.
از این دیدگاه است که مسئله و مشکل یک انسان ایرانی جلوه گر میشود چرا که بایستی همزمان در دو جبهه با واقعیت حکومت روبه رو شود،یکی انقلاب و دیگری رهبری مطلق.
وجه اشتراک این دو مفهوم این است که هیچگونه سازش متمدنانه ای را برای حل مسائل بیشمار باقی نمیگذارند و همین خلا وجود مکانیزم های تحدید کننده ی به بیراهه کشاندن سعادت و آیندە مردم است که کشور را بیش از پیش به سمت یک جنگ تمام کننده ی تمدن ایران به پیش می راند.
© 2019 ڕۆژهەڵات تایمز - هەموو مافەکانی ماڵپەڕ پارێزراون و کۆپی کردن و بڵاوکردنەوەی بابەت بەبێ ڕەزامەندی ڕۆژهەڵات تایمز ڕێگەپێنەدراوە.
بە کۆمێنتێک بەشداری بکە